Mehmet Emin Demircan Kızılay Anaokulu

Vizyon: Her Yıl Yenilenerek ve Gelişerek Okul Öncesi Eğitim ve Öğretim Kalitesi ile Öncelikle Bölgesinde daha sonra İlimizde Tercih Edilen; Takım Çalışmasını Teşvik Eden, Katılımcı ve Paylaşımcı Bir Yönetime Sahip; Yaptığı Etkinlikler ile Model Alınan; Evrensel Değerlere Saygılı, Toplam Kalite Yönetimi Benimsemiş ve Sürekli Gelişen Bir Okul Olmaktır.

Misyon: Okul Öncesi Eğitimin İlkeleri Işığında ve Milli Eğitimin Genel Amaçlarına Uygun Olarak 36-72 Ay Arası Çocukların; , Fırsat Eşitliğini Göz Önünde Bulundurarak Beden, Zihin ve Duygu Gelişimini Sağlamak, İyi Alışkanlıklar Kazanmasına Destek Olmak, Onları İlkokula Hazırlamak, Çocukların Türkçeyi Doğru ve Güzel Konuşmalarını Sağlamaktır. Çocukların Hazırbulunuşluklarına, İlgi ve İhtiyaçlarına Uygun Olarak Yaparak ve Yaşayarak Öğrenmelerine Fırsat Sağlayan Eğitim Ortamı Oluşturarak, Sevgi Temelinde Milli ve Manevi Değerlere Sahip Çıkan, Yaratıcı ve Estetik Duygulara Sahip, Kendini İfade Edebilen Doğaya ve Çevreye Duyarlı Aynı Zamanda Bilimsel Düşünebilen ve Araştıran, Özgüveni Yüksek Bireyler Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Devre 07:20 12:00 Öğleci Devre 12:20 17:00
Isınma: Doğalgaz kombi
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğrenci servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning, değerler eğitimi, STEM ve kodlama gibi projeler uygulanmaktadır.

Telefon - 0 342 502 8262

WEB - https://771956.meb.k12.tr

Adres - ŞAHİNTEPE MAH. 133388 NOLU SK. NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - ŞAHİNTEPE MAH. 133388 NOLU SK. NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Ulaşım Okulumuza tramvay ve otobüsler ile her an ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Karataş Bölgesinde olup ilçe merkezine 4km uzaklıktadır.